2018-11-19
< 享受特別服務 >一入到餐廳已經有好大陣香料味, 見到嘅絕大多數都係外國人以及印度人,而冇中國人 ,我諗自己係唯一一個嘅香港人, 作為 中國人佢梗係會第一時間畀都差別我啦, 見到唔係每個印度人都有呢個服務 (唯獨我, 其他人都係by request), 枱上一入到嚟嘅時候已經放咗兩支水,一大(1L 12hkd ),一細(500ml 9hkd), 餐廳都幾大容納到好多人 ,餐廳嘅兩側都係室外嘅用膳地方, 食食下野有一班旅行團入到嚟,就係坐喺呢個地方。<Good service>餐廳樓面大概有六個夥記, 招呼周到,客人都好人, 啲熟客仔幾多, 問過呢位職員話唔介意同佢影相,放上openrice<Nann 2片 35hkd >非常有口感, 外邊查咗一層油,方便煮食,super yummy< 雜菜咖哩 75hkd >非常豐富嘅蔬菜類別 ,咖哩甜甜地好易入口, 有少少帶酸辣。< 南印度甜酸香料湯 40hkd >酸味勁重, 但係比羅宋湯香濃,十級推介。 做頭盤一流,非常開胃, 店員都好識做,唔洗3分鐘就送上呢碟湯一人
<Good service>
<Nann 2片 35hkd >
< 雜菜咖哩 75hkd >
非常豐富嘅蔬菜類別 ,咖哩甜甜地好易入口, 有少少帶酸辣。
< 南印度甜酸香料湯 40hkd >
一人食用: 165hkd
<免費的口腔清潔劑>
食完咁多重口味嘅嘢一定要,抽返一把,清清 個口腔