2021-08-03
同靚女朋友本身約定左一齊食婆婆咖啡屋,點知原來閒日下晝都勁多人等唔到,好在之前都book mark定幾間呢區嘅Cafe,就決定兩個女仔去食下平時同男友人一齊食唔同嘅無肉食物啦🤣嚟到呢度因為有兩個門口我同朋友都猶豫咗一陣先知應該要點做,因為一邊係落單叫嘢食同拎嘢食嘅,另一邊就係自助座位,落完單店員會畀部震震機你,大家記得食完嘢要乖乖地執枱💛無花果牛油果酸種麵包$98 (飲品加配價$15)基本上所長係一個有sour dough就好滿意嘅人,問我意見實在太唔準確。sour dough都食得多,依個素食版本有無花果牛油果好味得嚟又真係食得飽人㗎喎👍🏻純素三文魚牛油果沙律$120 (飲品加配價$15)沙律主要係靚女朋友食嘅,純粹係因為好奇素食三文魚到底係點樣所以叫咗呢個沙律,所長都食咗一塊覺得有少少似蒟蒻啫喱之類嘅物體,冇乜特別味嘅🤣伯爵茶蛋糕 $54好明顯係因為個樣靚所以叫嘅甜品,唔知係咪因為我哋兩個都食唔慣呢種蛋糕嘅質感,覺得好Lim口,個茶味又唔係好出,整體來講真係一般般。
無花果牛油果酸種麵包$98 (飲品加配價$15)
純素三文魚牛油果沙律$120 (飲品加配價$15)
伯爵茶蛋糕 $54