📍大埔Coco Espresso ☕️ @cocoespresso 好早之前已經bookmark咗位於大埔超級城一樓嘅Coco Espresso🤤今日終於同朋友試咗!份量十足 而且純白色嘅簡約設計真係好啱打卡!🍦核桃朱古力雪糕牛角窩夫 $88依個croffle好大舊好足料😍😍除咗有好大舊嘅croffle做底之餘~ 上面嘅朱古力雪糕味道好好食 唔會太苦又唔會太甜~ 🔥同埋上面啲核桃都好脆口 加埋一齊整體上有好rich嘅texture!!😚🥯煙三文魚貝果 Smoked Salmon Bagel $88煙三文魚Bagel超級足料(///▽///)唔會話hea俾你 當lunch/afternoon tea都好飽肚🥳✨🍹芒果沙冰 Mango Smoothie $52 依間嘅芒果沙冰比起其他嘅Cafe會有種再健康啲嘅感覺!🤣🤤因為唔會做到好死甜同好凍 仲有芒果肉添 崇尚健康嘅朋友仔不妨試一試!🍋檸檬梳打 Iced Lemonade $35同Mango Smoothie一樣都係好organic嘅 好似鮮榨檸檬汁咁🤣🤣夏天飲真係好解暑(*ˉ︶ˉ*)📍大埔Coco Espresso ☕️ @cocoespr

🍦核桃朱古力雪糕牛角窩夫 $88

🍹芒果沙冰 Mango Smoothie $52