✴️ 美味佳 | #紅磡 .♦️紅磚大學的回憶 香港地道串燒店🍢美味佳的串燒即叫即燒 全部新鮮生燒到熟 堂食都等左一個鐘先上菜 但絕對值得等待❣️.精明的我覺得呢到價錢絕對親民 燒茄子 大大條差不多有隻手咁長咁粗 🍆原條燒到最後分半加上蒜 牛油 孜然粉 調味唔好睇佢好隨意 全部恰到好處👍🏻👍🏻👍🏻啖啖肉 好Juicy 多汁過我清蒸😂😂燒雞翼我中意食🎶〰美味佳必食燒雞翼 平時Bbq好怕燒全翼 好易唔熟 呢到燒到又脆又多汁☺️❣️中意食奕尖就揀全翼 中意啖啖肉就揀雞串 🐔我就貪心啲兩樣都有食🎵.燒翠肉瓜 厚切一咬爆汁 無誇張😂外層輕輕脆口入面保持到爽嫩🥒.雞脾菇唔好睇佢外表啡黃 以為佢乾 我睇少左佢 成粒無縮水 好Juicy☺️眼見師傅會先把蔬菜煮熟一半先燒🔥可能係秘訣所在🤔🔹燒雞 $26/3串🔹燒翠肉瓜 $12🔹燒雞脾菇 $12
✴️ 美味佳 | #紅磡 .
♦️紅磚大學的回憶 香港地道串燒店🍢
啖啖肉 好Juicy 多汁過我清蒸😂😂

燒雞翼我中意食🎶〰

🔹燒雞 $26/3串
🔹燒翠肉瓜 $12
🔹燒雞脾菇 $12
2018-12-19
45 分鐘 (堂食)