餐廳: 南記粉麵 (朗盈商業大廈)
資訊:

2018-06-28 166 瀏覽
如果你一個人! 如果你糧尾無錢!! 如果你想快食!! 香港仔南記幫到你!!今日糧尾去左香港仔既香港仔南記 (唔知係咪正宗D 架呢?呵呵...)雖然係糧尾,但都要飽!!所以叫左”今日超值套餐”,但留意番,佢個雙併只可以係下面個2行到揀,姐係...冇得叫辣肉,cashier 姐姐話辣肉要幾番原價.. 咁叫得糧尾,唯有食清到爆既清湯米配must eat招牌春卷同魚餃! 餐送炸魚角同汽水! Lee 期仲送紙片一包tim! 小知識 (邊個想知)同朋友研究緊港仔既香港仔南記係咪正宗D Lee 個話題時, 好學仔既我上左佢官網!! 講你都唔信ah!!! 你估除左香港以外,邊到有分店ah?? 你而為大陸?? 錯晒!! 係韓國呀!!!! 勁呀! 唔知有冇泡菜春卷架呢?? 呵呵

小知識 (邊個想知)
係韓國呀!!!! 勁呀! 唔知有冇泡菜春卷架呢?? 呵呵