2009-03-30 1 瀏覽
見有新店,經娜娜好介紹,一月中已經黎過,一直都想帶水母黎試下黎食冰,今晚終於有機會了!首先,當然要照舊嗌返個~$38。抹茶治金時雪花冰,如常咁好味:一層層像鉛筆刨既刨冰上有些綠茶醬,下面有d紅豆、綠茶凍、小丸子伴碟…抹茶味都幾fresh架!原本水母想嗌芒果紅豆雪花冰,點知店員話芒果底暫時無晒,所以退而求其次就嗌左咖啡,不過都唔錯,因為有咖啡凍的關係,咖啡味都好濃!$35。咖啡紅豆雪花冰:咖啡凍、紅豆、小丸子題外話:8:45pm到,已經大排長龍,拎左籌,店員話起碼等半個鐘,咁我地咪行下街先囉,點知大約9個字他返黎已經過左啦,仲要……唔見左張飛,好彩店員認得,兼且仲補返比我地,等陣有位就即入得,服務態度如同兩個半月前一樣咁好,值得一讚!

$35。咖啡紅豆雪花冰:咖啡凍、紅豆、小丸子