朋友從英國回來一聚,地點就腳下一於試下呢間餐廳,好光猛,望落好粉紅色,比人呃like既地方黎🙈😂*排隊要等成差不多兩個鐘,心諗有冇甘犀利呀,如果唔係甘岩朋友遲到我地一早就唔等了🙈*首先我叫左杯檸檬碟豆花特飲,冇影相,成杯藍色賣相的確幾吸引,落左檸檬汁後會變成紫色,不過成杯野極淡,連小小甜味都冇,就算加左檸檬汁分別亦唔大,成杯野你不如叫杯冰水仲好,無謂浪費錢買杯藍色水😹。*軟殼蟹沙律,原隻炸軟殻蟹食落都非常香口,唔會揸到入邊連啲肉都乾埋,仍然係有汁,沙律菜都唔錯。芝士焗薯條🍟,份量都幾多,略嫌芝士唔夠,食落唔夠熱,有啲凍😂卡邦尼溫泉蛋意粉,上面有個溫泉蛋,有少少菇同洋蔥作伴,食落都幾香,而且意粉亦都唔乾,食到最尾都有汁😄雜菇蘑菇屋😂😂有好多白汁同蘑菇,味道偏淡,大啡菇味道其實一般。愛心窩夫,賣相好吸引,好似花形嘅設計,我哋可以拎住一舊一舊咁食,都叫做幾方便😂👌🏻味道方便冇乜特別,士多啤梨比較酸🙈*總括嚟講,佢嘅價錢其實都唔平,但係份量都叫做多,唔會係勁大個碟但得小小個隻😂所有食物嘅賣相都唔錯!不過等候時間真係要等幾耐🙈如果有時間嘅你都可以去試一試🤗