2019-08-21
La Famille (尖沙咀)尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B1樓B102B號鋪-----每一次路過呢間蛋糕🍰店 都令B仔產生想全部買曬佢嘅衝動 因為每一款都設計得非常精緻 色彩繽紛 淨係個外型已經令人怦然心動💗仲要細細個 唔會太大件 50-60蚊左右已經買到一個 非常經濟實惠 好適合少人嘅慶生場合 呢次B仔就買左一個同朋友慶生 兩個人食 份量啱啱好😊-香濃開心果($65):之所以選呢個味道係因為朋友好中意食開心果 而且B仔都係第一次喺香港見到有開心果味道嘅蛋糕 覺得好特別 所以就買咗嚟試吓 蛋糕呈現淡淡嘅翠綠色 望落好舒服 咬落去 開心果香非常突出 香得黎係天然果仁香 唔係香精味 蛋糕質感非常鬆軟 充滿空氣感 輕盈到好似羽毛咁 瞇埋眼食 會有種覺得自己跌咗落雲團嘅感覺 每一啖食落去都覺得好幸福好舒服☺️朋友同B仔都非常中意😊-----👶🏻B仔整體評價:8.3/10個👍🏻👶🏻B仔抵食程度:8/10個👍🏻👶🏻B仔環境評分:外賣yo👶🏻B仔味道評分:8.5/10個👍🏻👶🏻B仔回頭機會:8.5/10個👍🏻-----#swallowhongkong☺️快D跟住B仔一齊吞食香港啦!🤤#swal
尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B1樓B102B號鋪
👶🏻B仔整體評價:8.3/10個👍🏻