2014-10-14 385 瀏覽
早前試過流尚坊的北海道牧場餐廳,感覺不錯,但近日發現原來尖咀新港中心又開了間,是日就特地早起去買早餐吃。早餐有3款選擇,全部都配熱飲,價錢30蚊到都算OK,Set可另+錢配窩夫呢,雖然吸引,但朝早吃窩夫好似怪怪,所以放棄了 。最後點了自家製肉丁早餐,可配通粉或意粉,另+$5配凍阿華田。自家製肉丁套餐回到公司立即起動 外賣包得好整齊,無漏無倒瀉。先打開凍阿華田,全部也是阿華田粉,已經好興奮!! 再飲落味道好濃烈,更滿足呢。肉丁通粉湯底好惹味,又不太油,肉丁算足料,且好軟。至於通心粉雖然細細粒,但好彈牙。而通粉同時配3.6炒蛋,雖然吃不出有牛乳味,但蛋非常滑滑,好好味。另有個甩對全個早餐都好滿意,特別是阿華田呢,令人精神一振。
自家製肉丁早餐
自家製肉丁套餐回到公司立即起動
 外賣包得好整齊,無漏無倒瀉。
凍阿華田
肉丁通粉

2014-10-10
3 分鐘 (外賣自取)
$34 (早餐)
凍阿華田
肉丁通粉