2017-07-08
同一家人食飯總係鐘意揀一D傳統D既餐廳因為有齊哂長輩鐘意食既野, 今次食既呢間我覺得係結合左傳統同創新既菜色, 一次過滿足到長輩同後生一輩既口味!!招牌扣肉包黎到呢度必點既一定係呢個扣肉包, 真係冇得頂!! 一定要襯佢仲係新鮮熱辣辣個陣就已經要食左佢!! 食法係將個扣肉放係包入面就食得, 一口咬落去, 肥肉既肥膩感會比包吸收左, 食到個口感但唔會有肥膩既感覺!! 超好味星泰鳳爪係去骨既鳳爪, 作為前菜真係好開胃, 酸酸meimei咁, 而且係無骨既好方便就食到!!脆皮蝦醬雞(小)原本想揀中SIZE的, 好彩只係揀細, 因為小SIZE已經係有7件雞, 仲要每一隻既SIZE都幾大下, 想試多D唔同菜色既朋友就應該叫細SIZE已經OK!! 皮脆肉嫩! 正老鼠粉煲不得不試就係佢呢個老鼠粉煲, 睇完OPENRICE D食評之後我點的, 估唔到又的確唔錯, 老鼠粉個名雖然係陌生一D, 但係個口感同埋個煲既味道其實都好岩我地香港人口味!! 值得一試
招牌扣肉包
星泰鳳爪
脆皮蝦醬雞(小)
老鼠粉煲