2020-10-21
觀塘鴻圖中心有好多小店,林林總總,感覺有啲似美食中心,今日約左朋友去想試MooMoo,主打漢堡包🍔.1. 經典之堡 $60牛肉、芝士、生菜、秘製moo moo 汁,同平時食開啲漢堡唔一樣,雖然無咁大份,但材料都無偷工減料,又唔會食到唧曬啲料出嚟,值得一讚2. 白菌之堡 $65換上左安格斯牛肉,加上白菌、松露美玉,又係另一種口味,無左成口肉嘅質感,但食落去比較健康咁🥰蘑菇醬充滿口腔,都係值得推薦之選3. 肉汁芝士薯條 $32因為驚肉醬太飽,所以揀肉汁呢隻就算,出奇地肉汁同芝士非常夾🤤又唔會太肥膩,份量岩岩好,足夠兩個人飲住啤酒食,relax 下4. 忌廉蘑菇雞翼6隻 $63一咬落去先發現原來雞翼去咗骨,入面釀滿左忌廉蘑菇,最有驚喜係蘑菇粒,真係食到粒粒蘑菇,口感一流😋值得一讚既係服務員既態度,俾咗好多好好嘅意見我哋,等我哋真係試到間鋪嘅熱門野😋
1. 經典之堡 $60
2. 白菌之堡 $65