2010-05-05 21 瀏覽
蝦餃:唔錯,但唔係好好味個種,但睇番價錢原來18蚊,就超左18蚊的水準囉.酥皮叉燒飽:每枱必點食物,真係超好味,細細個飽,叉燒連汁又香又正.黃沙豬潤腸:腸粉滑滑,份量就細左小小.但好好味.配上的豉油味道好,唔咸.鳳瓜排骨飯:好少食到d咁瘦的排骨和咁細粒的鳳爪.新鮮好味.糯米鷄:好大隻,勁飽肚,如果加埋d咸蛋皇落去就perfect.普洱茶:唔夠茶味,但兩蚊個茶位,都ok架喇.平日食點心感覺好味精,添好運呢粒星真係俾得好.佢地d點心細細件,的的色色,新鮮好味.配合現在大家講求的健康.又唔油,抵佢有呢粒星,抵我地要去排隊門口和收銀亞姐不是寸呀,只是爽快之人.講嘢好攪笑架,i like them斟茶亞姐都替我加左兩次茶.都幾nice.上菜亞姐又好有禮貌問我腸粉加唔加豉油.是日下午茶時間去,一個人等左10分鐘就有位囉.(其實都有十個八個人係門口等位)可能繁忙得來相對無咁繁忙,d職員都有心機d啩.我都係臨時去食,無帶到膠盒,去左兩碟半,打包左一半走人.支持環保,大家帶膠盒去打包喇,因坐得唔舒服架.真係來食好嘢咁解咋.不過坐位真係好迫好迫好迫.如果要我排3,4粒鐘入去食,我諗我做唔到囉.
酥皮叉燒飽:每枱必點食物,真係超好味
,細細個飽,叉燒連汁又香又正.
鳳瓜排骨飯:好少食到d咁瘦的排骨和咁細粒的鳳爪.新鮮好味.
普洱茶:唔夠茶味,但兩蚊個茶位,都ok架喇.

平日食點心感覺好味精,添好運呢粒星真係俾得好.
佢地d點心細細件,的的色色,新鮮好味.
配合現在大家講求的健康.
又唔油,抵佢有呢粒星,抵我地要去排隊

斟茶亞姐都替我加左兩次茶.都幾nice.
上菜亞姐又好有禮貌問我腸粉加唔加豉油.
可能繁忙得來相對無咁繁忙,d職員都有心機d啩.

我都係臨時去食,無帶到膠盒,去左兩碟半,打包左一半走人.

點心單,大家要刨熟,剔好,先好入座呀!
鳳爪排骨飯的豉油咸味適中,排骨瘦瘦地好味.
焗酥皮叉燒飽好香好正,一流!
都夠晒大隻.肉片瘦瘦的,又有菇菇(喜出望外)但無左小小咸蛋皇或者醃春蛋就失色左d.
係網上睇定食咩先喇.真係要架!
入座前要交到點心紙先俾入架.
2010-05-04
點心單,大家要刨熟,剔好,先好入座呀!
鳳爪排骨飯的豉油咸味適中,排骨瘦瘦地好味.
焗酥皮叉燒飽好香好正,一流!
係網上睇定食咩先喇.真係要架!
入座前要交到點心紙先俾入架.