2018-01-21 1131 瀏覽
小妹昨天生日,諗住一家人吃個便飯,開開心心簡簡單單的便已足夠,因有個朋友介紹過便選了呢間人間地獄酒家,打破我們一貫作風去熟悉的酒家餐廳吃😪一踏入門口已心想🤦🏻‍♀️地下滑潺潺,已知唔方衛生,連地下也不抹,更何況看不見的🙈我們一行8人連BB,雖然已訂位也只給我們一張最多可以話係6人枱,餸也不夠位放的,看看側邊3張枱留坐,見到其中一張又係自己留的名同人數,咪同佢講,誰知佢話第二個同你一樣訂左😡😡好嬲但又生曰我地個個都忍住唔嘈🤬點知冇幾耐佢張枱變咗兩張細枱咁即係話嗰張枱本應都係留俾我地,但係啲人見人多我哋坐細枱!再一陣仲係我哋後邊黐住背脊開多張二人枱,坐三個人簡直板間房龍屋😡你間酒家好冇品,接不下咁多客也接,連上菜也冇位,我爸怕上菜會整到佢孫女,早早預了上菜位,但佢地又要係呀女側面上,超危險,叫住佢都硬上😡菜又不出色又不是說好好味,真的一肚氣😤從來不寫食評的我也必定要寫😠 總結這是一間冇品,冇良心,冇禮貌的餐廳!如果不是生曰又有BB費事周街再找地方,我們是會即走,明明留了位也像walk in 咁☹️