2022-12-07 23 瀏覽
好少去東港城,今日做完嘢想搵間坐得舒服啲嘅地方醫下肚,搵到”Ocio”,白色木系再加上綠色嘅植物,簡潔清新舒服嘅感覺😎晚餐Menu都有All day Breakfast. 對於我呢個全日早餐控,一定要試吓🥰奧斯牛肉漢堡扒全日早餐 $118 包甘筍忌廉湯及洋甘菊茶(可以揀其他飲品)- 佢嘅全日早餐場面真係好墟冚😂有牛肉漢堡,滑蛋,香腸,蕃茄,茄汁豆,薯條,Parma Ham 配鮮菜沙律,重有waffle,咁嘅價錢仲有餐湯同飲品,真係冇得輸,佢個甘筍忌廉湯仲好香滑添👍🏻提子冧酒芝士蛋糕 +$19- 佢嘅甜品真係得,加$19試到佢嘅芝士蛋糕,真係超值,而且提子冧酒味道唔係度度有,佢嘅蛋糕真心有水準,好食👍🏻下次嚟真係好想試佢嘅熱香餅或者其他甜品

奧斯牛肉漢堡扒全日早餐 $118
包甘筍忌廉湯及洋甘菊茶(可以揀其他飲品)

提子冧酒芝士蛋糕 +$19

下次嚟真係好想試佢嘅熱香餅或者其他甜品