2017-08-28 72 瀏覽
聞說兆萬係食放題既好地方, 我同女友既週年紀念, 緊係黎搵番間日式放題黎慶祝一下啦!  我地兩個都係喜愛食日本野, 所以今次揀左呢間神戶屋, 就最好不過喇, 因為佢地係主打日本美食, 特別係刺身, 等我帶大家睇下我地今晚既美食啦!ORDER紙非常齊全開始之前, 記得記得記得訂位,  就會送你海膽, 生蠔或者星級雪糕其中一樣, 我地就揀左海膽一客~  大食既你, 亦可以有一個升級選擇, 有咩食? 去相吧!佢地刺身非常新鮮, 海膽亦好有驚喜, 味道非常好! 其中既蟹鉗非常清甜, 一定要試呀!食緊刺身既同時, 佢地都會有一款鍋物俾你選擇去享用, 我覺得係非常貼心既, 因為唔洗一開始食生野, 對身體都好D丫! 我地就揀左SUKIYAKI牛肉非常用肉味, 入面亦都有什菜同菇類食完"頭盤" 我通常都會叫番SET壽司既, 佢地既軍艦非常好味, 芥辣八爪魚真係要推介呀黑松露油甘魚亦非常推介講番佢地既飲品係無限供應既, 大家可以去佢地既飲品供應雪櫃去選擇, 有汽水果汁同啤酒, 都算種類繁多之後仲叫左蒸蛋同燒黃金沙律開邊蝦, YUMYUMMY~~天婦羅都好有水準最後唔知係咪見我地係度慶祝, 埋單既時候仲請

ORDER紙非常齊全

牛肉非常用肉味, 入面亦都有什菜同菇類

黑松露油甘魚亦非常推介

之後仲叫左蒸蛋同燒黃金沙律開邊蝦, YUMYUMMY~~

天婦羅都好有水準

最後唔知係咪見我地係度慶祝, 埋單既時候仲請左我地食韓國雪條添!!!

以百幾蚊既價錢, 食到呢個水準既放題, 非常推介.  唔怪得我地一路食, 出面一路有人等位啦!  所以大家記得BOOK位喇!!
2017-08-24
慶祝紀念