2023-04-26
今日閨蜜請食飯,餐廳由佢發板,㨂咗間日式鐵板燒正正係黃埔天地,交通非常方便。放工可以先行個街,再食晚飯。💮澳洲龍蝦尾大大盤上桌吸睛又美味用上澳洲龍蝦,肉質非常彈牙,味道鮮甜。💮醬油漬拖羅海膽三文魚子飯真的一試難忘醬油漬令海膽同拖羅既鮮味更加突出,煮法好新鮮而且好夾。💮芝士玉子燒香氣跟蛋香,一上桌就口水直流,玉子燒軟嫩之外還有淡淡的甜味。店員極力介紹我地Order火舞棒,佢指係一款棒狀既大阪燒,成個擺盤到吃的過程都好開心款式都非常多,分別系雙層海膽 、芫荽 、芝士 、麻辣、香草牛油蟹肉、蕃茄 ,啖啖龍蝦同原味,岩曬大家慢慢試唔同味道。用餐時,職員熱情,會主動介紹菜式,又會主動問要唔要幫忙拍照,其實我同閨蜜好耐冇影過合照la, 所以很好開心。整個用餐體驗很好,而烹調方法配合食材,特出食材的鮮味,而份量都是大大份,同價錢成正比。好耐好耐未食咁滿足的生日飯😍哄到朋友勁開心😎重點係用餐體驗真係極好☺️氣氛好好👍🏻大廚、員工同客人都打成一片💛