2012-05-31
外勤的日子, 就係多謝老細的日子今次老細揀左KITCHEN J點左2個SET LUNCH+2個雪糕落單好快, 但等左半個鐘都未有得食我地點幾鐘到, 已經無咩客, 得5,6枱客見D餐車推出推入左好多次, 終於有得食1. 鐵枝漢堡定食(紅酒牛肉汁): 個汁好正, 因為有金菇同舞菇絲, 少少鹹. 牛肉漢堡有淡淡牛味, 肉質淋, 幾好2. 咖喔豬扒家食: 豬扒好脆, 夠熱, 肉質還可以, 無咩味. 可惜, 個咖喱汁唔係我杯茶, 唔算太辣, 平時唔食辣的我都食到, 好重某種香草味, 唔鐘意, 汁入面有D薯仔同蕃茄就俾我清哂. 食完仲有好多汁剩HAHA餐湯: 係味增湯加蛋絲: 比較淡, 味道唔濃, 個人覺得OK沙律: 生菜絲望落都覺得唔FRESH, 好黃好DRY, 食落好苦抺茶SODA: 抺茶加SODA水, 感覺幾得意, 但飲多2啖就覺得-.-'' , 只可以一試落單時講左食完餐先上雪糕, 叫WAITER上, 等左10MIN都未有, 老細好唔高興咁叫埋單同趨雪糕個WAITER係WALKER叫水吧快D, 答覆竟然係未整我地2個望住水吧位, 2個字之後先見到個水吧落醬上雪糕, 佢整完叫極都無理佢去持俾
今次老細揀左KITCHEN J
點左2個SET LUNCH+2個雪糕
落單好快, 但等左半個鐘都未有得食
我地點幾鐘到, 已經無咩客, 得5,6枱客
見D餐車推出推入左好多次, 終於有得食
個WAITER係WALKER叫水吧快D, 答覆竟然係未整
我地2個望住水吧位, 2個字之後先見到個水吧落醬上雪糕, 佢整完叫極都無理佢去持俾我地, 過左一陣先有個WAITER留意到, 走去另一邊櫃拎碟仔SPOOON上俾我地.....食個雪糕都要等5個字
STRAWBEEY軟雪糕: 顏色微黃, 好重奶味, 好SMOOTH, 果醬嫌太少. 底下的粟米片仲乾身同脆, 正
食物質素唔錯, 價錢70幾-80幾一個定食, 都OK的
但真係太慢慢慢慢慢