又係比Honey拉左來飯局, 尋晚至食完秋刀, 今日竟然要食薄餅?!位於大坑,我地成班友包左場,好正!此店應該如何歸類呢?是薄餅店吧, 不過, 原來佢好多野好食架自家製麵包, 好得.麵包條夠脆, 茄茄包夠鬆, 法包又夠香, 真正架. 前菜好幾款, 軟心蛋阿茂都知正啦,使咩推介? 但真係正既就係炒辣魷魚, 唔辣但好鮮, 咬口中又滑,真係唔識點形容呀!三款薄餅,最好食就係巴馬火腿果個, 另外麥餅都好夠薄脆。因為有關人士安排,阿廚整左d好野我地吃。意大利雲吞皮薄薄又煙煙un un的,水準比好多意大利餐廳好呀. 海膽意大利飯就梗係係人都話好食啦,不過唔係咁易訂得到就係真既. 大蝦麵又係鮮味到暈, 仲有燒春雞, 呢d又係好食甜品來個併盤,幾款都正. 好多人話tiramisu好,我鐘意千層果個opera, 濃濃的, 好飽.今晚在有關人士安排下免開瓶費,帶左白酒,飲得好開心呀。每人$430,這個價錢真的超值!服務又係勁好,滿分。
位於大坑,我地成班友包左場,好正!
麵包籃
軟心蛋

呢味正
三款薄餅,最好食就係巴馬火腿果個, 另外麥餅都好夠薄脆。
薄餅香架
麥餅又脆
好掂
鮮到暈
滿足啦卦
今晚在有關人士安排下免開瓶費,帶左白酒,飲得好開心呀。
每人$430,這個價錢真的超值!
服務又係勁好,滿分。
題外話/補充資料: 呢度只係可以upload 8張相咁小架!
2012-10-10
麵包籃