2016-04-25 2440 瀏覽
細個住土瓜灣既時候,覺得依頭冇咩好野食得個舊字。不過宜家土瓜灣就好似大坑咁雖然就冇大坑咁有文青既味道。No.9裝修到一種復古味。依種裝修我好鍾意,入面有好多架飛機好似喺度等緊起飛咁!餐廳入邊全部都係高枱,不過我覺得唔係太舒服又冇位放野!雖然客人可以坐係出面進餐,不過我就唔係太想坐係出面食塵啦!【凱撒沙律】菜菜是有益的!叫反個前菜先!【鋼鐵魔鬼牛堡】Burger個汁幾好味,入面少少蘑菇食落口唔會有多餘既汁流出黎,可能比個包包吸曬啦!!平時食Burger都係有薯條做伴菜,不過佢地就有紫薯蓉!Good Good!!不過又好似多左D薯仔。。。【芥未蜜糖焗咸豬手】依個我超中意!咸豬手同芥未蜜糖汁都係我最愛!本身我諗住可以幫隻豬手影反張全身相!>.<餐牌上明明咸豬手係一大隻嫁麻!餐廳話佢本身係片上既!>.< 唔緊要啦!咸豬手個皮脆脆地加埋個汁我中意!份量唔太多,可以當小食!加埋啤酒就好啦!【利賓納梳打】【檸檬蜜桃梳打】食咁多熱氣野唔緊要,因為佢地個飲品餐牌都幾多選擇。飲反杯就舒服曬!
【凱撒沙律】
菜菜是有益的!叫反個前菜先!
凱撒沙律
【鋼鐵魔鬼牛堡】