2010-06-05
昨天中午同同事出左去食飯,一早講好左嚟呢度食,雖然要行遠少少,但其中一個同事好想嚟,所以我地四個人一齊嚟左呢度啦.我都係第一次去pizza hut食lunch set. 主菜價錢,包飲品及餐飽餐湯,都幾抵食呀,我叫左菠菜雞肉螺絲粉+忌廉湯+忌廉梳打,同事叫左蛋黃醬白汁寛條麵+雜菜湯+熱奶菜,另一個叫左茄汁煙三文魚螺絲粉+雜菜湯+芝多啤梨車厘子梳打(+8元),最後一個叫左海鮮焗寛條麵.d嘢好快就上晒,所有一次過上咁滯,無論湯,主菜,飲品都係,攪到成張枱都係嘢,蒜蓉包好香口金黃,都好好味呀,我的忌廉湯味道都不錯,幾creamy,主菜,菠菜雞肉螺絲粉則一般般,螺絲粉煮得好淋,可能煮得耐左攪到變晒樣,味道好淡,冇咩味,份量都算大.其他同事的他們都說一般,不過茄汁大蝦煙三文魚螺絲粉就幾好味,螺絲粉都冇過火呀.服務及環境都幾好呀,最緊要係舒服,如果12:45pm前離座可有八二折,不過我地都有會員咭有九折.