話說喺團購見到組長做優惠, 就買黎試一試.早在11月頭已經卜位了(驚死無得食), 到埗後同侍應講卜左枱啦.與此同時, 有另外2個女仔黎到, 話無卜位的.但我唔明, 點解到先既係我地, 我地係一行六人有卜位(但侍應揾唔到). 嗰兩位女仔一行七人只係黎左2個而又無卜位.侍應諗都唔諗就安排左比嗰2個女仔先.然後先四圍揾枱比我地坐. 呢一點, 本人真係唔太高興.團購客唔係客咩, 點解要安排左比walk in既街客先. 咁卜位既意義係乜呢???揾左超過五分鐘, 先揾到個角位深深處比我地.(P.S. 原先叫我地坐門口, 明明只有4個位的枱)OK, FINE......總算有位坐. 就開始叫野食了.刺身, 壽司, 天婦羅, 炸物, 鍋物, 飯, 小食, 乜都有食.特別推介牛柳粒, 天婦羅(可惜太餓喇, 無影相). 刺身 : 略嫌不滿就係有皮, 碟碟都有, 有礙觀瞻壽司 : 不過不失炸蟹鉗 : 雖然係脹卜卜, 但口感就像一團粉, 都ok, 唔叫難食炒雜菇, 燒菠蘿, 雪花牛柳粒 : 當中的牛柳粒, 超正, encore左2次OVERALL黎講, 所有野食都好好食, 好新鮮. 並冇將貨就價的情況.落柯打
話說喺團購見到組長做優惠, 就買黎試一試.

早在11月頭已經卜位了(驚死無得食
), 到埗後同侍應講卜左枱啦.
與此同時, 有另外2個女仔黎到, 話無卜位的.
侍應諗都唔諗就安排左比嗰2個女仔先.
然後先四圍揾枱比我地坐. 呢一點, 本人真係唔太高興.

揾左超過五分鐘, 先揾到個角位深深處比我地.
(P.S. 原先叫我地坐門口, 明明只有4個位的枱)
OK, FINE......總算有位坐. 就開始叫野食了.

特別推介牛柳粒, 天婦羅(可惜太餓喇, 無影相).
刺身 : 略嫌不滿就係有皮, 碟碟都有, 有礙觀瞻
好新鮮又唔薄切的刺身
壽司 : 不過不失
壽司
脹卜卜的炸蟹鉗
炒菇, 燒菠蘿, 雪花牛柳粒

落柯打也算順利, 不算等得太長時間. 侍應收碟也很快.
呢點係值得一讚的.
唯一要改善既係侍應招呼客人的第一個印象.
坦白講, 如果唔係因為買左團購券而我係普通客, 我會為啖氣而唔食, 寧願走去第二度食.

最後, 我會比多次機會呢家店, 如果再係咁待客, 就.......唔會再有下次.

2011-11-28
5 分鐘 (堂食)
脹卜卜的炸蟹鉗
好新鮮又唔薄切的刺身