2008-04-06 4 瀏覽
本來想去隔離間稻穂亭食, 點知佢話冇book位就要坐bar台...我地3個人要傾計嘛, 就過左隔離呢間pizzaexprss食.入到去睇個menu, 原來呢間就係我想食左好耐有北京填鴨pizza既一間食店. 我地叫左個合家歡餐, 入面包自選既pizza, 意粉, 4杯drinks, 焗麵包, 2款甜品, 我地仲加左個焗4式芝士麵包.北京填鴨pizza: d鴨乾左少少, 但係個汁加埋d蔥就好好味, 加埋佢個餅底好脆, 都OK好味.焗千層肉醬寬麵: 我見身邊幾台都係叫呢個, 我覺得ok啦, 冇乜特別, 同pizzahut差唔多.焗麵包: 呢個好味呀, 特別係o個3個汁, 我最鍾意係綠色o個隻汁, 就算我地食完左個包都要個waiter留低o個3個汁要要黎點pizza ^.^焗4式芝士麵包: 呢個就失望少少, 我覺得似pizzahut個厚底pizza加芝士o係面...甜品: tiramisu, ok好味, 本來想叫2款唔同既甜品, 但係因為我地太飽, 見到個朱古力蛋糕張相已經覺得好full, 其他甜品又唔多吸引, 就叫左2個tiramisu, 同意其他人所講個cake唔夠濕, 如果個餅底再濕d

甜品: tiramisu, ok好味, 本來想叫2款唔同既甜品, 但係因為我地太飽, 見到個朱古力蛋糕張相已經覺得好full, 其他甜品又唔多吸引, 就叫左2個tiramisu, 同意其他人所講個cake唔夠濕, 如果個餅底再濕d再酒味濃d就好喇!

SERVICE我覺得勁好, 我叫左iced lemon tea, 佢不斷幫我refill, d waiters個個都好nice. 環境又好舒服, 呢一餐飯我覺得食得好開心呀~