2011-12-05
我見要等9張枱應該唔會太耐,,點知等左我成個鐘,累到死。講返個dinner先~~我叫左個小龍蝦既2人set dinner,2個人share, 其實係食唔哂既。個set有1) 2個忌廉湯+2塊蒜蓉包2) 小食 (包括: 2條雞肉串, 2個餃子, 2舊好似金沙骨既肉)3) 小龍蝦米比薩4) 南瓜青口意粉5) 冰管6) 是日甜品1) 2個忌廉湯+2塊蒜蓉包忌廉湯岩D食得好咸既人,,因為個湯咸到唔想飲….個包係細片,,不過我覺得幾好丫,唔好食包食飽左, 呢個讚~2) 小食 (包括: 2條雞肉串, 2個餃子, 2舊好似金沙骨既肉)雞肉串幾好味丫!! D肉好滑,好味道!餃子一般般啦,,可能wasabi味有d重,,,不過都ok啦金沙骨既肉,, er………到依家都唔知佢係咩肉,,不過都ok啦~~有味既………哈哈~~3) 小龍蝦米比薩呢個係main dish!個比薩幾有特色,,有少少飯焦既感覺,又清清地,幾好味喎! 不過都有幾多洋蔥粒,,唔知可唔可以叫佢少DD洋蔥呢?! 小龍蝦都唔錯,不過食到有咸水味,,都冇咩大問題既。小龍蝦都冇expect到有幾多肉,,好似隻大蝦咁多肉度啦~又有糕,OK!!4) 南
1) 2個忌廉湯+2塊蒜蓉包
3) 小龍蝦米比薩
4) 南瓜青口意粉
5) 冰管
6) 是日甜品
1) 2個忌廉湯+2塊蒜蓉包
餃子一般般啦,,可能wasabi味有d重,,,不過都ok啦
3) 小龍蝦米比薩
4) 南瓜青口意粉
5) 冰管
6) 是日甜品
個坐位都幾舒服,又唔係好嘈,有個waitress都幾醒目,見到我食龍蝦,自己去攞濕紙巾比我。之前個fd食,,就冇濕紙巾用,,所以我覺得果日果個waitress幾醒目。我可能都會再去多一次,,試下其他pizza,,始終都覺得米pizza係幾好既idea!同埋想飲第2隻味既冰管。