2021-08-11 415 瀏覽
星期日行咗入新港城搵晚餐,度度都要排隊,見呢間排隊最快(都排左差唔多半個鐘),又見佢有燒牛肉飯,一於入去試食,點知….入到去佢話無燒牛肉飯食🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️心諗what the..————————————————————————四季呢個牌頭..有種被騙既感覺🥲————————————————————————芝士牛肉飯真心,吉野家嘅牛肉飯可能會更加好食,只係吉野家冇芝士粉咁解😂呢個飯完全就係牛肉同白飯,少少牛肉汁都冇,dry到一個點….————————————————————————番茄湯雞肉雞串烏冬蕃茄湯底係唔差嘅,不過舊雞就完全冇斬大大舊咁就咁放落去,誠意真係欠奉。勝在有個電磁爐,保持到食物既溫度?🤷🏻‍♂️————————————————————————諗住都叫做日本嘢,就叫個關東煮試吓。湯底嘅味道普通,而且唔夠熱。最想食嘅福袋入面就剩係得麻薯,成個口感好奇怪😕————————————————————————題外話,食緊呢餐飯嘅時候偷聽到有啲員工喺度講話唔想咁多客。可能佢哋都做到攰喇🤫不過真係第一次食,亦都會係最後一次,食呢一間「四季」🙅🏻‍♂️🙅🏻‍♂️🙅🏻‍♂️打咩打咩

四季呢個牌頭..有種被騙既感覺🥲

芝士牛肉飯

番茄湯雞肉雞串烏冬
勝在有個電磁爐,保持到食物既溫度?🤷🏻‍♂️
————————————————————————

諗住都叫做日本嘢,就叫個關東煮試吓。