2014-08-28 510 瀏覽
天氣咁熱同個Fd行街行到出晒大汗就想食甜品降降溫,之後見到貴花甜,覺得冷氣好夠之後再睇下openrice啲評語,正評都唔小於是就入去試下啦,入到去員工好nice咁即刻過黎問我地食咩但我地冇咩建議於是就問職員叫佢介紹,佢就介紹北海道牛乳奶凍啦咁我地就試下,好彩唔使等好耐就黎左,個外觀比想像中同比menu入面張相靚窩。之後就食啦,一入口發覺牛奶味好濃好純,比起其他甜品店啲牛奶小一種膠味,而且又唔會覺得好甜,絕對可以降溫嘅感覺。就算減緊肥同唔食得甜嘅人都可以試下,食完會有一種舒服嘅感覺。食完之後同個Fd係到傾一陣計,職員都好好冇趕我地走,埋單之後仲笑住咁同我地講byebye同我地講下次再光臨,今時今日唔係咁多間鋪頭咁有禮貌。(ps如果唔中意食牛奶嘅人都可以試下其他野,佢地啲甜品都係比較創新總會有一種岩你口味)