2017-02-04 144 瀏覽
入到去全場爆滿,以為咁好生意,坐低先發現大部分枱都無人食緊野,心諗。。攪錯呀。。個個食完都唔走!我地2個人,點左一個心太軟,一個朱古力窩夫!等左大約15分鐘開始發現周圍d人原來都等緊食,等到燥,有2枱人已經頂唔順唔食走左!45分鐘後,到我地問仲有幾耐,既然咁耐都未黎就諗住唔食走,點知個待應又話等一等,等左無5分鐘,心太軟黎左!哇。。。我第一次見成個底都燶晒既心太軟,燶到好似獲底燶咁,都好意思拎出黎比人食,!10分鐘後個窩夫黎埋!原來低處未見低,個窩夫簡直難食到想死,完全唔熱,一d朱古力味都無,仲要勁硬!果刻真係後悔無好似其他人咁唔等就走!最後硬食左2舊。。。真係頂唔順唔食!第一次會食淨超過一半就起身走人!