2025-08-23 0 瀏覽
見佢開喺大商場同埋有時都有人排下隊以為實無死啦,點知好難食,態度又差,可一不可再!我下午茶時段去食,都已經唔係peak hour架啦,我去到完全無人理我,成個樓面得2個人,講緊成個場起碼2-30張枱。等左陣有個著黑色衫嘅男人出嚟,佢叫我排隊,下 我明明第一個到,態度仲要好差。跟住過陣入到去坐低左,嗌左碗麵,送到過嚟嗰陣個盤勁污糟,有我湯嘅色。咁住我食麵,好難食兼痴牙,毛肚好難咬,豆卜大量油膱味。救命,點解咁難食都有人排隊架。食完勁口渴,連杯水都冇,要加錢嗌先有。總結: 1.服務態度差:去到無人理,叫你再排隊但你其實已經係第一個,再加上語氣差。2.環境衛生問題:送餐用嘅盤有食物痕跡,呢個算好大個衛生警號。3.食物質素差: - 麵質「痴牙」、毛肚嚼唔開、豆卜重油味。呢啲係典型「出品唔新鮮」或者「廚房存貨管理有問題」。4.性價比極低:嘢食唔好食都算,仲要水都要加錢嗌,簡直令人翻白眼。

總結: