2008-09-01 2 瀏覽
食速食, 佢做到我要求, 快..........................叫左學記的雲吞面同某間海南雞飯, 海南雞飯無醬, 唔知佢搞乜, 不過好彩飯都係油飯, 味精湯都係味精湯, 不過D雞就差D, 無南香咁好食又牙痛..............--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------好心咁大間野, 俾杯水人都得掛, 咁都要賺, 好CHEAP, 因為LE 一點, 抵食我只俾一分你地--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------200日啦, YEAH

又牙痛..............

200日啦, YEAH