2019-09-18 2387 瀏覽
朋友揀嘅餐廳,係食中東菜嘅,冇得book因為佢好似好受歡迎,平日嘅夜晚嚟到都幾full.我哋兩個人叫咗好多嘢食,完全食唔哂~首先係hummus配pita bread. 呢個就正正常常啦。呢個eggplant moussaka好好食!個汁用嚟點pita bread都好正呢個grilled chicken都好味, 佢個汁都幾特別嘅。呢一個係勁有趣嘅pan-fried halloumi, 即係一種芝士,配咗蜜糖同埋無花果嘅dressing, 但佢燒完出嚟呢啲芝士食落好似雞肉咁㗎喎,而且煙煙靭靭,好啱食素嘅人!仲有呢一個係佢哋signatute嘅roast cauliflower, 配咗一啲辣椒粉同sauce嘅,幾特別。如果食啲中日韓西餐食到悶,想試下新嘢,呢間中菜都唔錯。不過間餐廳係好暗嘅,影相就一般。