2022-12-25 370 瀏覽
一入黎由喐針卡confirm 係咪book左位,咁開始都感覺良好,之後叫我同個fd 上去 開曬咪咁講兩位上緊黎。上到去我同個fd 好似行catwalk咁 走到尾都冇人出嚟帶位 到有人啦 又叫我地行翻落去坐。麻煩安排好先啦,感覺十分差。到坐低,又過嚟confirm 有冇booking。真係燥燥地係咁係到sell燒肉set個啲同埋醬油蟹,好煩…我同個fd 本身諗住食個海鮮鍋再加多個面。落左個海鮮鍋即刻比佢話「我地依到唔可以剩係叫一個鍋兩份食架喎」心諗我地都未講完..同埋一個海鮮鍋都五百蚊 又唔係食好平嘅野想點..同埋我同個fd 本身都諗住再燒埋肉 但驚食唔曬先話唔燒 即刻黑我地面野食好老實講兩個字—普通。 小菜又比少碟蓮藕。全個過程根本我地食鍋嘅 都唔洗你過黎serve 唔知係咪顯示自己「我係有服務過你架」係都要過嚟搞我哋個鍋都滾晒 我地都食左陣 個「阿豬媽」係都要過嚟撩兩撩個鍋 大佬我哋食緊架啦 仲要聲都唔聲過嚟撩兩撩 真係多謝你 但係你撩兩撩係完全幫唔到個鍋好味啲 仲影響到我地食嘢嘅觀感個時都覺得係咪趕緊客 之後就係擺到明同你講要趕客 話平時我地係冇限時 但係今日係例外 係咁揼兩杯甜米

係咁係到sell燒肉set個啲同埋醬油蟹,好煩…
我同個fd 本身諗住食個海鮮鍋再加多個面。

個時都覺得係咪趕緊客

之後就係擺到明同你講要趕客 話平時我地係冇限時 但係今日係例外 係咁揼兩杯甜米比我地叫我地埋單 我個fd 個杯仲要倒瀉咗啲..呆曬

最後出到去 得兩個人排緊 我唔知係咪咁急啦下
好受氣 有被虐傾向可以一試