餐廳: LCB express
資訊:

2019-08-27 118 瀏覽
之前book錯日期食唔到,今日臨時出cwb食飯,所以食番呢間先。上到去店舖細細地,但比人感覺幾舒服唔錯。食物質素方面,先叫左三樣野食(牛油果沙律、明太子水波蛋意粉、牛排),本身驚兩個人食唔晒,點知最後食得晒仲可以食多個乳酪做甜品。食物份量都正常,唔太油膩,食落幾新鮮。牛排本身叫左7成熟,上到黎好似太生,叫佢再幫手煮熟啲都冇問題,啲配菜都好鮮甜。意粉個蛋唔想食溫泉蛋,又幫我地煮熟佢🥰跟住見到隔離枱好似有人生日有禮物收,問完店員都好樂意送上禮物🥰最大驚喜係上乳酪時店員仲主動幫手係碟上寫上「happy birthday」同插上蠟燭🥰好有心🥰今餐飯食得太開心,忍唔住要上黎比番個好評佢,平時都係食完就算😂
上到去店舖細細地,但比人感覺幾舒服唔錯。
2019-08-27