2012-12-03
第一次寫食評在OpenRiceBloop 係我去過LKF 入面最好既bara) 地方, 環境十分舒服, 入面唔會播極大聲嘅音樂,夜景美麗,可以看到IFC 幾好b) 食物, 安格斯漢堡真係幾好味,個牛肉超級正, 肉味香濃大件, 鮮嫩多汁, 有別於一般連鎖漢堡店, 漢堡麵包乾了一點, 仍頗鬆軟....c) 員工,招呼好,就算只叫一杯house wine坐足2個鐘都幾好招呼, shisha不時來幫我換炭d) 價錢, 係LKF黎講呢度飲野唔貴,一杯house wine 60蚊(happy hours),house wine紅酒有3種,我試了一種的,味道來說不錯的,e) 水煙, 佢嘅shisha係勁多味道,我叫了藍莓和薄荷,這是一個不錯的味道,味不太甜, 而且自動加炭唔駛錢f) 地址, 很難找到的address我去過一次之後就一個月最少去兩次,真係好舒服
Bloop 係我去過LKF 入面最好既bar
f) 地址, 很難找到的address
我去過一次之後就一個月最少去兩次,真係好舒服