2015-08-23
第一篇既食評~ 華嫂冰室我實在太喜歡周圍食野喇, 我諗好多人都好似我咁, 好為食,所以希望可以0係到同大家分亨同交流 我諗華嫂唔洗多介紹好多人都食過. 如果平日去都最好十點前到, 仲要依家係暑假.佢地星期日係休息架, 但佢地有D咩update/休息都會post Facebook ,華嫂溫馨提示我的! 今次我同細佬去食,排左廿分鐘就ok .入座前佢地會預先落單,所以坐低就等上菜.我地叫左幾樣野 - 所向無敵餐蛋通粉另加豬排同轉蕃茄湯底: 蕃茄湯好濃郁,豬排煎得好香, 唔鍾意浸到d餸'林''曬可叫另上.太陽蛋都煎到好靚呀~~ - 皮蛋芫茜豬潤牛肉米線 : 豬潤都幾新鮮,牛肉ok ,鍾意芫茜既朋友可以一試 .- 檸檬益力多 : 足足兩枝益力多加新奇士檸檬,味道都好match,但兩枝益力多對我黎講真係會有d甜,我通常叫多杯冰食物和服務質素真係好ok !!
食物和服務質素真係好ok !!