2022-10-17
服務⭐️⭐️⭐️/5: 餐廳係自助形式點餐,雖然係自助,但係感覺好親切。👩🏻🍳客人要先去收銀處點餐,再拎住盤同服務員講你要邊一個麵包、乜嘢set。過程雖然要自己行出位,但係好有日式麵包店嘅感覺,店員都好有親和力,會主動同你介紹唔同種類嘅牛角包!🥐🥐環境舒適度⭐️⭐️⭐️⭐️/5:第一次見到依間舖頭有堂食專區!真係好興奮!佢嘅麵包好精緻,之前喺地鐵站分店買完想即刻食,但係又唔方便。依家有店舖,有得叫咖啡,有All Day Style set, ☕️🥐真係好啱我依啲又鍾意飲牛角包又鍾意嘆咖啡嘅人!性價比⭐️⭐️⭐️/5:價錢略貴,同一般Cafe All Day差唔多, 不過因為好鍾意食佢嘅牛角包,所以係值得嘅!而且坐位都算舒服,可以慢慢嘆