2006-08-31
之前睇左他人的食評, 尋日咪一行5人去這裡食DINNER, 當然早幾日BOOK定了位..食物: (一般) 時日PASTA - 吞拿魚蝴蝶粉+ 煙肉香腸天使麵係好CHEESE, 味道略咸, 賣相冇, 份量不太多(*隻碟係 的)食左咸牛肉薯皮, 吞拿魚蘑姑酥盒, 雞翼- OK既..公司治: 餡有吞拿魚,烚蛋,蕃茄片, 青瓜片, 黑椒火腿片, 生菜, OK汁, 但公司治係冇烘底的, 真係未食過冇烘底的公司治, 唔知係咪REQUEST才有呢?)吞拿魚蛋什果沙律: 罐頭料有粟米,菠蘿,椰果,吞拿魚,新鮮料有APPLE,梨, 係勁多沙律醬那隻, 我就唔多LIKE.飲品: 成$30一杯, 但唔夠凍, 味道OK既..服務和環境: (麻麻地羅)1. 漏BOOKING - 去到話冇我的BOOKING, 我個FRIEND未夠鐘上過去, 擺底D野先, 都話有的, 但再BACK就話冇位, 好彩後來安排都座位, 真係唔知攪咩啦.. (**最好打多一次去RECONFIRM BOOKING**)2. BAD SERVICE - 坐左好一輪都冇人比MENU你, 咪主動問佢羅, 真係唔知咩野服務, 因為個度唔算大, 有4
食物: (一般)
時日PASTA - 吞拿魚蝴蝶粉+ 煙肉香腸天使麵
係好CHEESE, 味道略咸, 賣相冇, 份量不太多(*隻碟係[BUM] 的)
食左咸牛肉薯皮, 吞拿魚蘑姑酥盒, 雞翼- OK既..
飲品: 成$30一杯, 但唔夠凍, 味道OK既..
服務和環境: (麻麻地羅)
2. BAD SERVICE - 坐左好一輪都冇人比MENU你, 咪主動問佢羅, 真係唔知咩野服務, 因為個度唔算大, 有4個STAFF的, 但都係咁..
3. 趕客FEEL - 那裡服務員和同業比較真係冇咩應有禮貌, 總之永遠躲左COUNTER內.. 到想你走才出來執埋你的碟, 甚至唔理你飲完與否都收你的未飲哂的水杯等東西, 好似冇野做想拿拿聲執去洗咁, 到11:00走到得我地一桌時, 竟關某些燈, 真係好趕客FEEL,唔多OK羅.
4. 裝修好新的
5. 坐得唔舒服- 我地係坐座椅, 非SOFA, 外表絕對OK, 但座墊係凹凸不平, 有野[銀]的.
整體尖沙咀區算唔貴, 但服務好多D就更好羅..