2018-10-05 157 瀏覽
旺角地鐵站一出既T.O.P商場我地行到上三樓就發現有間新開既山下菓子,仲做緊Monchhichi期間限定既主題!!!由cafe變做大人細品都岩既Monchhichi餐廳,電話真係好忙,要係咁自拍由裝修到食物都圍住Monchhichi...真係得意又可愛呀!中意Monchhichi既你記得要黎打個卡喇~唔好以為佢地只係睇得,俾人影下相就算,食物都有返咁上下水準嫁~我地先叫左個~和風博多明太子意粉夠哂香濃杰身既忌廉配上彈牙既意粉,我地撈暈佢果陣都要出小小力,食起上黎口感都幾豐富,而且有明太子既鹹香味,令呢碟意粉既味道生色不小~食飯又點小得甜品呢~再黎個: 鮮雜果梳FU里班戟彈性陣性既梳FU里班戟上面仲有Monchhichi既樣,漲卜卜既賣相...令我又要拎住個電話自拍下喇~梳乎厘班戟食起上黎蛋香味都重,又唔會死甜,軟綿鬆軟既口感,配上新鮮既生果,正呀成個環境同氣氛都好有細個既感覺,同朋友一齊黎呢到瘋狂打卡真係岩哂我地心意呀~

我地先叫左個~和風博多明太子意粉

食飯又點小得甜品呢~再黎個: 鮮雜果梳FU里班戟