2021-06-23
呢間餐廳位於和富道,唔算繁忙既街道。舖面唔算好大,所以老闆可以照顧到每一位客人,佢亦會同你介紹返每樣料理特別之處。侍應都好attentive,會自動自覺幫你加茶。感覺係一間幾cozy既居酒屋🙂雞泡魚乾 $48食落甜甜地,有咬口,完全唔會韌,同朋友一路傾計一路食,勁快食完😋日本海膽流心忌廉餅 $68上枱熱辣辣,咬開有流心嘅海膽,雖然溝咗忌廉,但都食到有海膽味🤤,配埋個沙律,可中和返炸物既油膩感。雖然都唔油🤣竜王卷 $108 呢個上枱個碟相當有氣勢,係一條龍船,個卷除咗有吞拿魚蓉同三文魚子之外,另外仲有炸蝦,食落口感層次豐富,仲要好大嚿,分量十足,食完呢個簡直飽咗七成😂以呢個價錢黎講相當抵食,推介👍🏻宮崎產煙燻黑豚 $78有濃郁嘅豬味加煙燻嘅香味,肉質夠嫩,層次分明,肥瘦適中。😌牛舌 $48呢個用既係牛舌根部好少既部份,咬落爽口,而裏面係多汁嘅,正👍🏻免治雞軟骨棒 $38最鍾意雞肉加軟骨,咬落有口感,點埋蛋液一流👍🏻
雞泡魚乾 $48
日本海膽流心忌廉餅 $68
竜王卷 $108
宮崎產煙燻黑豚 $78
有濃郁嘅豬味加煙燻嘅香味,肉質夠嫩,層次分明,肥瘦適中。😌
牛舌 $48
免治雞軟骨棒 $38
最鍾意雞肉加軟骨,咬落有口感,點埋蛋液一流👍🏻