2022-10-30 90 瀏覽
因為朋友生日我去左呢間位於長沙灣的餐廳,但確實沒想到竟然在這一區會有那麼一間平民價錢但食物超高質的餐廳,真心有驚喜!而生日果位朋友亦都超開心超滿足!真心掂!值得讚美!我們點左封門柳,但意想不到的是廚師很貼心地幫我地整左5成熟同7成熟...完全滿足晒我地呢班食肉獸既慾望!超值得推薦的就是它們的前菜「鮮果沙律」,真心的可能係我見識少未食過咁有特色風味既味道,水果的甜加埋佢特製的油醋汁,酸酸甜甜好啱口味,大家食完都高舉姆指!再來就是我們點左小食「水牛城雞翼」!我本人之前在其他地方食過...感覺都不太喜歡食呢類食物,但沒想這這間餐廳令我對水牛城雞翼的定位味道改觀左,真心覺得很不一樣,不知點形容它的味道,只知一個字“正”!好想再約朋友去試晒佢所有既野食!真心很驚喜~令我味蕾大開!