2017-06-13 166 瀏覽
今次要食既呢間餐廳地點唔係好近觀塘市區係位於近海旁既地區相對就會比較靜同少人但估唔到質素都唔差WO 去到都有90%滿座, 好多都係OFFICE人食火鍋DINNER 今日我就揀左食火鍋放題呢度既火鍋放題價位有好多唔同既選擇平有平食 貴有貴食我地就揀左個中等既價錢黎食 揀左既係蕃茄湯底, 未煮野已經聞到好香既蕃茄味, 而入面真係有幾隻蕃茄係度 一開始就緊係食左雞先啦, 店員會幫你搞掂好哂, 由落鍋到食得, 全程有店員MON住, 等左唔洗一陣就食得LU 唔係講笑, D雞真係好嫩口, 幾個人好快就食完成煲, 好彩係放題任食任嗌既 除左有佢套餐包埋既野食之外, 其實係門口位置都有好多食物可以拎 基本上包羅萬有, 就算拎哂都會再FILL, 正 最正就係有埋甜品 – 乳酪雪糕食!!!超正, 仲有埋TOPING可以揀, 完全係值回票價味道都唔差, 見到都幾多人食, 而店員都FILL得幾密下!!
今次要食既呢間餐廳地點唔係好近觀塘市區
係位於近海旁既地區
相對就會比較靜同少人
但估唔到質素都唔差WO

今日我就揀左食火鍋放題
呢度既火鍋放題價位有好多唔同既選擇
平有平食 貴有貴食
我地就揀左個中等既價錢黎食

基本上包羅萬有, 就算拎哂都會再FILL, 正

最正就係有埋甜品 – 乳酪雪糕食!!!
超正, 仲有埋TOPING可以揀, 完全係值回票價