2011-05-12
是日大公主生日,本來想訂翠樂庭,但當日已經full booking, 唯有試吓呢間,話晒都係酒店嘅餐廳應該唔會好差掛!喺網上printout coupon 仲有優添! 我哋一行七人六點半左右到達Hollywood Hotel, 停車場係免費任泊嘅,間酒店外觀唔太grand,裡面有間賣迪士尼嘢嘅鋪頭,無入迪士尼樂園都可以買到紀念品都唔錯呀!IMG:1] 餐廳嘅環境好舒服,我哋被安排坐圓形大枱,好好呀,因為方便大家傾偈! 食物種類唔算多,但各款嘅味道都非常好,有魚生、點心(有豬仔造型嘅包包,好得意)、廣東小炒、印度咖哩、沙律、自助軟雪糕等等...仲有米奇頭造型嘅食物:米奇曲奇餅、米奇甜品、米奇頭pizza等...但如困你想食生蠔嘅話,sorry,呢度無供應,我䁷得全場最名貴嘅應該係亞拉斯加蟹腳,味道好鮮甜,食多幾隻腳都值回票值啦! 我訂位時訂埋個一磅裝嘅蛋糕,九十幾蚊,唔算貴,而且仲換嚟對大公主嘅小驚喜,令壽星女好開心! 不過有小小地方需要改善,食到差唔多尾聲先知原來每人包一杯飲品,全程無人同我哋講,係見到隔離枱有先知!