2023-05-24
今晚約咗朋友喺旺角食飯, 我哋兩個傻更更咁上咗去樓上舖度食晚飯。咁我見到Openrice 有介紹呢間餐廳,咁我地就試下啦!黑松露薯條呢間餐廳嘅黑松露薯條真係好正!薯條炸到金黃酥脆,每一條都香口多汁。加埋黑松露嘅香氣,令味道更加濃郁,好食到停唔到口!豬頸肉餐廳嘅豬頸肉好嫩好多汁,入口即化。每一啖都飽滿咁嚟,滲透埋豬肉嘅鮮美味道。配埋啲醬汁,更加增添咗層次,令人回味無窮。銀鱈魚香草意粉銀鱈魚香草意粉係呢度嘅招牌之一。意粉煮得剛剛好,彈牙又入味。銀鱈魚鮮嫩多汁,同香草嘅香氣完美結合,令味道更加鮮美。食落D cream真係好正!最後飲埋杯 Margarita & Mojito就閃人,其實overall呢間餐廳我覺得作為二人短聚同朋友傾下閒偈去食下飯飲杯嘢都係個唔錯嘅選擇,我個人認為其實呢度啲嘢食都幾好食, 大家不妨可以一試唷!
黑松露薯條
豬頸肉