2022-11-20 468 瀏覽
🏠家常便飯,中式小菜,朋友聚會最啱,可以叫多幾味餸🥢🍍鳳梨脆皮咕嚕肉 ~ 呢味餸一向都深受歡迎👏🏻,以半個菠蘿上🍍,菠蘿肉好鮮甜,配上青紅椒🌶🫑,顏色鮮艷,酸味味,夠晒開胃。 另外,仲有幾片沙律菜🥗🌮,可以用嚟包住咕嚕肉食,都幾特別😉豉汁豆腐蒸帶子 ~ 豆腐好滑好嫩,好易散開😉,帶子開邊,味道不錯😌招牌櫻花蝦炸蠔餅 ~ 喜歡吃蠔餅,人多食好啲,1人1至2件,蠔🦪仔都算大粒,炸粉好脆,服務員💁🏻都好細心,會幫忙切開,整體來講,好醎,落返少啲鹽🧂會仲好食野菌浸菜苗🍄🌱 ~ 少不了的時疏🥬🥬尖椒皮蛋 ~呢個好食😋BB乳鴿 ~ 驚喜價🤑 $1 換購🤩瑤柱蛋白炒飯 ~ 還有其他炒粉麵飯,任君選擇📖,唔想剩叫白🍚,可以有更多選擇👏🏻蜜汁柚子骨🍖 ~ 趁熱食呢個柚子骨,好入味,肥瘦均勻,正😄最後,服務員💁🏻送上番薯糖水作甜品🍮,薑味好濃,最鍾意就係呢類勁夠薑味的番薯糖水😋菜館以「私房菜」作招徠,樓高2層,位於鬧市中心地帶,還有VIP房,我哋坐1樓,有2張大枱及2間VIP房,非常寬敞。 2樓就係大廳,以細枱為主。
🏠家常便飯,中式小菜,朋友聚會最啱,可以叫多幾味餸🥢

野菌浸菜苗🍄🌱 ~ 少不了的時疏🥬🥬

尖椒皮蛋 ~呢個好食😋

BB乳鴿 ~ 驚喜價🤑 $1 換購🤩

蜜汁柚子骨🍖 ~ 趁熱食呢個柚子骨,好入味,肥瘦均勻,正😄

最後,服務員💁🏻送上番薯糖水甜品🍮,薑味好濃,最鍾意就係呢類勁夠薑味的番薯糖水😋