2024-06-12 757 瀏覽
見食評介紹呢間嘢幾好食,經過又覺得佢門面幾特別,於是我同屋企人去試下,叫咗一份pancake同一份碎旦三文治加3杯野飲,等左15-20分鐘左右,見隔離兩張枱遲我入座嘅都已經上菜(all day breakfast, 蛋包飯同一個炸物既飯),pancake無理由仲耐過炸野同旦包飯🤔於是問下個女店員咩進度!跟住佢先同我講三文治餐賣晒(但隔籬枱有「旦」包飯,all day breakfast有「多士」🙄!我問個店員點解賣哂你唔一早同我講,要等20分鐘後我問你先同我講賣哂😑!個佛系店員連一句唔好意思都無😮‍💨!跟住送餐後連碟都無隻比我 (可能佢以為我係印度人🙄),嗱嗱臨食完埋單跟住走人,得一份野加3杯野飲唔知點解都可以計錯數,係cashier等你好耐都未計掂😏成餐飯嘅體驗好差,嘥我時間😩!希望下次行過見唔到你間鋪!

2024-06-10
下午茶