2022-05-14 135 瀏覽
和順記既炸雞髀好出名🤩今日終於一試。最出名既就係佢地雞髀好似塊面咁大。不過今次黎到,見到佢地門口已經痴住告示,話雞髀貨量短缺,所有雞脾餐減兩蚊,好似好抵咁!不過雖然減左兩蚊,但係雞髀既size細左好多😢好可惜。下次要趁佢啲貨量正常翻既時候再試過。1⃣️神級雞髀皇套餐(黑椒汁)($63)因為雞髀細左,店員主動比左兩隻髀我地。份量好多😯不過可能因為炸髀細隻左,炸得好乾好硬😔好失望。聽朋友講上次食既時候隻髀仲係好大隻既時候係好食好多。黑椒汁幾惹味,配埋一直太陽蛋,蛋汁撈飯食唔錯。  2⃣️瑞汁鹵雞髀皇套餐($63)(+$7轉番茄湯讚岐烏冬) 呢隻髀仲係大隻既,不過聽朋友講都係唔夠之前食既時候咁大隻。但係瑞士汁既雞髀食落滑好多,推介呢款多過炸雞髀。另外蕃茄烏冬蕃茄湯底幾香甜,烏冬彈牙,配上太陽蛋好食😋  3⃣️和順記大魚蛋($15)有兩粒大魚蛋。食落幾彈牙。  4⃣️紅豆冰(免費)餐廳嗌野食就會送紅豆冰。不過飲落偏甜。
1⃣️神級雞髀皇套餐(黑椒汁)($63)

2⃣️瑞汁鹵雞髀皇套餐($63)(+$7轉番茄湯讚岐烏冬)

3⃣️和順記大魚蛋($15)
有兩粒大魚蛋。食落幾彈牙。

4⃣️紅豆冰(免費)
餐廳嗌野食就會送紅豆冰。不過飲落偏甜。
瑞汁鹵雞髀皇套餐
神級雞髀皇套餐