2023-08-22 64 瀏覽
牛魔王必到 入到燒肉餐廳 完全唔覺得有油煙 亦有一個display櫃show 啲牛肉 座位好舒服 坐左係靠窗位置 影相借左出面車燈做散景 好靚 haha 飲住酒食下前菜 跟住就嚟左before grill嘅 beef tartare Staff 會刨上芝士碎 再拌上生雞蛋 口感好rich!然後全晚焦點上枱 aged beef + chef’s choice beef + 醃牛肋骨! 滿足哂鐘意食牛肉原味同重口味嘅人 我個人超鐘意個醃牛肋骨! staff 仲會幫手燒 控制個時間 熟度 鹽嘅份量 唔怕自己燒燶嘥左塊牛牛骨髓飯又係好香口 啖啖都有牛肉粒同蒜香最後食埋人蔘同清酒味雪糕 意想不到人蔘味係可以咁好食!超滿足 refresh返成個人
牛魔王必到

Beef  tartare