2018-08-21
好多人話兆萬嘅放題麻麻 見今日經過兆萬有人派傳單就上咗去食 想推翻人地嘅想法一入到去d職員就比咗一個頭round刺身紙我地叫 仲好詳盡咁講有咩優惠 例如訂枱 火鍋等作為一個蝦嘅愛好者 緊係要試哂佢有咩蝦啦 平時我就最鐘意有頭甜蝦 因為入口即溶 而神戶屋就係天使蝦啦 有d漿漿地嘅感覺 又幾鮮甜 encore咗幾次其他刺身都唔差 三文魚雖然係厚切 咁食落就唔係入口即溶啦 仲有有頭甜蝦可能起腸就唔係特別乾淨 都見到黑色點點 可惜係叫咗兩次都唔見有象拔蚌壽司部分就叫咗帶子 三文魚 鰻魚 拖羅 蟹籽 海膽赤蝦 油甘魚等等 唔錯幾新鮮醋飯嘅大細正常 唔會話好大嚿 但就唔係好實之後就係大家食放題都會叫嘅小食啦天婦羅都算脆而不膩 而且種類繁多清酒煮蜆雖然有沙 但係清甜 一個人可以清哂一碗日韓放題唔少得要叫炸雞 佢地係有骨炸雞 面頭淋有蜜糖芥末醬 辣辣地又脆 幾好食最鐘意就係一口炸芝士 又香又脆 係我嘅最愛食完d凍野就要打返個邊爐我地叫咗個牛肉壽喜燒 豉油湯底好濃郁 好正其實我地都係想食菜 所以叫咗好多菜牛肉嘅油脂分佈平均 好有牛味 係放題嚟講唔差最後 甜品櫃簡直係女人最愛 細細杯嘅甜品 食多幾杯都唔驚
醋飯嘅大細正常 唔會話好大嚿 但就唔係好實
食完d凍野就要打返個邊爐
我地叫咗個牛肉壽喜燒 豉油湯底好濃郁 好正
其實我地都係想食菜 所以叫咗好多菜
牛肉嘅油脂分佈平均 好有牛味 係放題嚟講唔差
最後 甜品櫃簡直係女人最愛 細細杯嘅甜品 食多幾杯都唔驚肥 又唔會好甜
但係神戶屋明明係日韓放題 但就播普通話 廣東話 英文歌 好似怪怪地 但總括嚟講 係旺角百幾蚊嘅放題我覺得唔差 服務仲幾好 可以再試