2021-10-14 514 瀏覽
第一次去嗰陣太呆冇講清楚 就咁話要個招牌烤雞結果變咗係烤雞飯 而唔係低kcal烤雞餐同店員講返問有冇得改 但太遲了冇得改不過!店員勁好人咁話下次同佢講返呢件事 請返我食嘢到俾餐嗰陣都仲不斷講唔好意思喂啊咁客氣㗎明明係我講唔清嘅錯 搞到我反而仲唔好意思第二次去嗰陣講返起 結果真係送咗嘢食!送咗份好好味嘅黑糖夾心炸麻薯 嗚嗚嗚超好味*去咗幾次都係唔同嘢 咁我就單一就唔同菜式做評價啦!烤雞頗嫩幾好食 幾香 仲幾多汁下多春魚超級好味!!!!外脆內軟 尤其係魚尾好食到癱 激推好炸物者!!!!!唯一問題應該都得魚骨有機會攝到牙縫 箍牙人士點餐前記得三思滷蛋其實唔錯 不過好可惜嘅係滷得唔夠 得好表一層有味 內裏都係冇乜味肉燥本體唔錯 但U揀飲揀食 麻麻地冬菇味所以印象唔太好 但鍾意冬菇嘅友人食咗一啖好鍾情:/ 整體上都唔少肉燥 份量送飯正好低kcal餐嘅菜同番茄仔都好新鮮 幾次都係嗌芥末淋醬 好開胃 大推!!!入面嘅紫米飯唔知點解食落好似糯米飯 但因為咁所以U會對此加分!!黑芝麻濃豆漿(神秘豆漿)應該叫黑芝麻濃濃濃濃濃濃濃豆漿先啱( ・᷄ὢ・᷅ )無敵濃郁 無論味道定質感都濃到自家打嘅一樣 超級好飲
第一次去嗰陣太呆冇講清楚 就咁話要個招牌烤雞
結果變咗係烤雞飯 而唔係低kcal烤雞餐
同店員講返問有冇得改 但太遲了冇得改
不過!店員勁好人咁話下次同佢講返呢件事 請返我食嘢
到俾餐嗰陣都仲不斷講唔好意思
喂啊咁客氣㗎明明係我講唔清嘅錯 搞到我反而仲唔好意思
去咗幾次都係唔同嘢 咁我就單一就唔同菜式做評價啦!
烤雞頗嫩幾好食 幾香 仲幾多汁下
無敵濃郁 無論味道定質感都濃到自家打嘅一樣 超級好飲 推薦你各位跟餐加$5一試!!!!
話說最近試咗烤扒 超正OMG
唔知點解可以做到可以咁似炸豬扒
食食下仲有食緊椒鹽豬扒嘅錯覺
又稔又多汁 同行嘅兩個朋友試咗啖都話好好味
最重要嘅係佢冇骨!!!!!!(重點)
唔知食咩又想食得健康低負擔嘅都推薦可以一試低kcal餐
真係好正好好食。(