2022-01-23 45 瀏覽
親戚住呢邊,話附近有間抵食燒肉,lunch係性價比極高既。門面裝修都幾靚,同附近既local店相差好遠🤣🤣入面都有唔少好q既擺設有和牛套餐,但我地叫左性價比再高啲既lunch set電子自助下單都好方便,我地揀左200-220g豐富dd好多款條調味,任落佢既格局大概係咁,我地就主要用左一個爐等左大概5分鐘,就有野食啦,呢個係有三款牛既,牛小排大概有十塊,雖然係比較細塊,但就快d熟,油脂都好分明,入口好香口。 牛舌係厚切既,入口一d 都唔un 如果多幾塊就好🤣最黎牛五花,其實都唔算太肥,但好快燒到粉紅色,好嫩口。跟餐有白飯,味噌湯同前茶。個味噌湯有蛋花,係比較少見。 牛五花,隨便燒都燒到好靚牛小排,好有牛味而另一個餐唔同之處就係多左牛板腱,肉質比較結實,會比較似薄切牛扒,都係入口好有牛味既。超級推薦呢個黃金燒肉汁,係傑傑地身同甜甜地,牛肉加上呢個汁,即刻昇華呀!食完後一d燒肉味都無,推薦!
親戚住呢邊,話附近有間抵食燒肉,lunch係性價比極高既。

門面裝修都幾靚,同附近既local店相差好遠🤣🤣

入面都有唔少好q既擺設

有和牛套餐,但我地叫左性價比再高啲既lunch set

電子自助下單都好方便,我地揀左200-220g豐富dd

好多款條調味,任落

佢既格局大概係咁,我地就主要用左一個爐

牛小排牛舌牛五花

牛五花,隨便燒都燒到好靚

牛小排

牛小排,好有牛味

牛小排板肚牛腱

黃金燒肉汁

食完後一d燒肉味都無,推薦!
黃金燒肉汁
牛小排牛舌牛五花