2021-04-03
今日同朋友睇戲,事前當然要搵嘢食,來到石門京瑞廣場的COTI咖啡店,食物飲品全部都有驚喜。🐟原條鰻魚滑蛋飯🥚 ($88)朋友點的「原條鰻魚滑蛋飯」,估唔到份量咁澎湃,賣相仲好靚,佢話味道唔錯,絕對物有所值。🍳卡邦尼半熟蛋意粉🍝 ($72)我比較想食意粉,點的這款卡邦尼,醬汁以雞蛋、芝士為主,蛋味香滑濃郁,意粉偏淋身,每一條都掛滿醬汁,非常creamy。還有蘑菇、煙肉等標配材料,食完一大碟,非常滿足。配 自選餐牌內的咖啡飲品 或 茶類飲品TIRAMISU COFFEE ($48)☕️提拉米蘇咖啡🌰將材料分成三層—— Lady finger, Mascarpone Cheese, Espresso ,三種層次,六種享受。MARSHMALLOW CHOCOLATE ($42)🍬棉花糖朱古力🍫每杯飲品都會奉送「咖啡蛋糕」,由店內自家焙烘,唔單止造型得意,而且香脆內軟,咖啡味香濃,食落好得意。附上Menu俾大家參考:
🐟原條鰻魚滑蛋飯🥚 ($88)
🍳卡邦尼半熟蛋意粉🍝 ($72)
配 自選餐牌內的咖啡飲品 或 茶類飲品
TIRAMISU COFFEE ($48)
☕️提拉米蘇咖啡🌰
MARSHMALLOW CHOCOLATE ($42)
🍬棉花糖朱古力🍫
附上Menu俾大家參考: