2020-04-16 5275 瀏覽
疫情關係都有好一段時間冇出嚟餐廳食飯,如果唔係生日但未必有機會可以好好地坐係間餐廳食飯🙈今年揀咗意大利菜,其實一直都有bookmark依間餐廳,因為餐廳佈置以藍色格調為主,順理成章就吸引左我😆雖然餐廳座位唔多但勝在環境清幽,座位舒適而且侍應服務極佳👍🏼晚餐有套餐選擇,可選3 courses or 5 courses 而且價錢都幾合理👌🏼真係唔好意思忘記影餐牌😛 食物方面,份量絕對比想像中多,今次用餐主要對兩個main course 同甜品印象深刻👍🏼 八爪魚沙律就普普通通,反而帶子爽口彈牙值得一試🌟另外值得一提嘅係佢哋喺甜品上面寫嘅祝福字句好有藝術感😆打卡一流📸

慶祝紀念
生日